Mer information

Välkommen till Enade Vinster - Din Partner för Framgångsrik Klassförsäljning!

Vi på Enade Vinster är stolta över att erbjuda ett av det mest smidiga och effektiva klassförsäljningssystemet i Sverige. Vi förstår vikten av att göra försäljningen enkel och rolig samtidigt som den uppmuntrar laganda och engagemang. Här är hur vårt enkla fyra-stegs system fungerar:

1. Registrering:

Det första steget är att utse en administratör från er grupp som tar kontakt med oss. Administratören fungerar som en inspirerande lagledare, som peppar och stöttar sina lagkamrater genom hela försäljningsprocessen. Vi tror på att skapa en positiv och stöttande atmosfär för att maximera framgången för er försäljning.

2. Börja sälja:

Vi skickar över kataloger och registrerar er i vår säljportal - ett verktyg som gör administrationen otroligt enkel. Med allt organiserat på ett ställe är det bara att sätta igång med försäljningen! Ni får tillgång till allt ni behöver för att marknadsföra och sälja era produkter på ett smidigt sätt.

3. Vi skickar ut varorna:

När varorna har kommit så får ni valet att vi skickar ut alla ordrar och ni slipper ägna er åt det eller dela ut själva.

Det är ett fantastiskt tillfälle att känna stolthet över det arbete ni har lagt ner och se hur era insatser ger resultat!

4. I mål!

Nu är det dags att fira! Produkterna har distribuerats och pengarna har rullat in. Era drömmar och mål kan bli verklighet - vare sig det är en spännande resa, ett minnesvärt läger, eller nya matchställ för laget. Vi är här för att stötta er hela vägen och vi firar varje framgång tillsammans med er!

Tillsammans kan vi göra er klassförsäljning till en fantastisk upplevelse och nå era mål på ett enkelt och effektivt sätt. Gör er redo att uppnå framgång med Enade Vinster - er partner för en lyckad och enkel försäljning!

Tillbaka till blogg

Undrar du något?

Nå ut så svarar vi direkt!